Tvarohový nákyp s višněmi

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
35min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

2440 kalorií
1.0g cukrů
110.0g tuků
135.0g bílkovin


Příprava

Žloutky utřeme s máslem a cukrem do pěny, přidáme prolisovaný tvaroh, prášek smíchaný s krupicí, kůru a nakonec pevný sníh z bílků. Dáme do vymazané zapékací misky zvolna upéci (170-200°C). Pak nákyp zalijeme smetanou, ve kterém rozmícháme odpeckované, podušené višně s cukrem. Necháme prohřát, až se část mléka a šťávy vsákne.

Tip k receptu

smetanu můžeme nahradit jogurtem

přidejte na:
honzíček

05. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný nákyp

Svetlana 28. 02. 2016, 15:11

Přidat komentář