Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tvarohový nákyp s višněmi

Tvarohový nákyp s višněmi

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2440 kalorií 1.0g cukrů 110.0g tuků 135.0g bílkovin

Příprava

Žloutky utřeme s máslem a cukrem do pěny, přidáme prolisovaný tvaroh, prášek smíchaný s krupicí, kůru a nakonec pevný sníh z bílků. Dáme do vymazané zapékací misky zvolna upéci (170-200°C). Pak nákyp zalijeme smetanou, ve kterém rozmícháme odpeckované, podušené višně s cukrem. Necháme prohřát, až se část mléka a šťávy vsákne.

Bulb Tip k receptu

smetanu můžeme nahradit jogurtem


honzíček

05. 06. 2013, Recept navštíven: 996x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný nákyp

28. 02. 2016, 15:11

Přidat komentář

Facebook komentáře