Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vánoční punč

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
238 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

1. Citron i pomeranče vymačkejte a šťávu přeceďte přes jemné sítko. Cukr rozmíchejte ve vodě, přidejte kousek citronové a kousek pomerančové kůry, zahřejte k bodu varu a odstavte. Pokud máte náladu na něco kořeněnějšího, společně s kůrou přihoďte také pár hřebíčků a kousek skořice. Nechte 5 minut louhovat.
2. Do cukrového rozvaru přilijte citrusové šťávy a znovu přiveďte k varu. Do dvou silnostěnných skleniček nebo hrnečků odměřte rum a přes cedník přilijte svařenou směs. Podávejte horké.


Přidat na Pinterest
Smart Press

23. 11. 2009, Recept navštíven: 4952x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
místo pískového cukru , přidávám třtinový
Přidané ingredience: třtinový cukr

17. 04. 2016, 15:08

Přidat komentář

Facebook komentáře