Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vánoční punč

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

238 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

1. Citron i pomeranče vymačkejte a šťávu přeceďte přes jemné sítko. Cukr rozmíchejte ve vodě, přidejte kousek citronové a kousek pomerančové kůry, zahřejte k bodu varu a odstavte. Pokud máte náladu na něco kořeněnějšího, společně s kůrou přihoďte také pár hřebíčků a kousek skořice. Nechte 5 minut louhovat.
2. Do cukrového rozvaru přilijte citrusové šťávy a znovu přiveďte k varu. Do dvou silnostěnných skleniček nebo hrnečků odměřte rum a přes cedník přilijte svařenou směs. Podávejte horké.

Smart Press

23. 11. 2009, Recept navštíven: 4659x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vánoční punč

Vánoční punč

1. Citron i pomeranče vymačkejte a šťávu přeceďte přes jemné sítko. Cukr rozmíchejte ve vodě, přidejte kous...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vánoční punč Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
místo pískového cukru , přidávám třtinový
Přidané ingredience: třtinový cukr

17. 04. 2016, 15:08

Přidat komentář

Facebook komentáře