Vánoční punč

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

238 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

1. Citron i pomeranče vymačkejte a šťávu přeceďte přes jemné sítko. Cukr rozmíchejte ve vodě, přidejte kousek citronové a kousek pomerančové kůry, zahřejte k bodu varu a odstavte. Pokud máte náladu na něco kořeněnějšího, společně s kůrou přihoďte také pár hřebíčků a kousek skořice. Nechte 5 minut louhovat.
2. Do cukrového rozvaru přilijte citrusové šťávy a znovu přiveďte k varu. Do dvou silnostěnných skleniček nebo hrnečků odměřte rum a přes cedník přilijte svařenou směs. Podávejte horké.

přidejte na:
Smart Press

23. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
místo pískového cukru , přidávám třtinový
Přidané ingredience: třtinový cukr

17. 04. 2016, 15:08

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.