Vánoční punč
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
238
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
1. Citron i pomeranče vymačkejte a šťávu přeceďte přes jemné sítko. Cukr rozmíchejte ve vodě, přidejte kousek citronové a kousek pomerančové kůry, zahřejte k bodu varu a odstavte. Pokud máte náladu na něco kořeněnějšího, společně s kůrou přihoďte také pár hřebíčků a kousek skořice. Nechte 5 minut louhovat.
2. Do cukrového rozvaru přilijte citrusové šťávy a znovu přiveďte k varu. Do dvou silnostěnných skleniček nebo hrnečků odměřte rum a přes cedník přilijte svařenou směs. Podávejte horké.
23. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: třtinový cukr
planeta 17. 04. 2016, 17:08
© 2024, Railsformers s.r.o.