Výborná domácí horká čokoláda

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
10min

Celkový čas

15min

Porce


Nutriční hodnoty

948 kalorií
0.0g cukrů
50.0g tuků
102.0g bílkovin


Příprava

Smetanu dáme do kastrůlku a zahřejeme. Postupně do smetany nalámeme obě čokolády a za stálého míchání na mírném ohni vaříme, dokud se čokolády nerozpustí (nesmí být ve smetaně žádné hrudky). Když máme čokolády rozpuštěné, tak přilijeme mléko a povaříme, aby byla čokoláda pěkně teplá. Doba vaření je max. 15 minut. Pak nalijeme do varných skleniček a můžeme dozdobit ušlehanou smetanou.

přidejte na:
Chybí obrázek

22. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
lahodná čokoláda

30. 01. 2016, 15:39

Chybí obrázek
super čokoláda

08. 04. 2018, 15:29

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.