Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Výborná domácí horká čokoláda

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 15min , porce

948 kalorií, 0.0g cukrů, 50.0g tuků, 102.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Smetanu dáme do kastrůlku a zahřejeme. Postupně do smetany nalámeme obě čokolády a za stálého míchání na mírném ohni vaříme, dokud se čokolády nerozpustí (nesmí být ve smetaně žádné hrudky). Když máme čokolády rozpuštěné, tak přilijeme mléko a povaříme, aby byla čokoláda pěkně teplá. Doba vaření je max. 15 minut. Pak nalijeme do varných skleniček a můžeme dozdobit ušlehanou smetanou.

pink.verca

22. 10. 2011, Recept navštíven: 6647x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Výborná domácí horká čokoláda

Výborná domácí horká čokoláda

Smetanu dáme do kastrůlku a zahřejeme. Postupně do smetany nalámeme obě čokolády a za stálého míchání na mí...

Zobrazit všechny podobné recepty k Výborná domácí horká čokoláda Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná čokoláda

30. 01. 2016, 15:39

Přidat komentář

Facebook komentáře