Výborná domácí horká čokoláda
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
10min
Celkový čas
15min
Porce
Nutriční hodnoty
948
kalorií
0.0g
cukrů
50.0g
tuků
102.0g
bílkovin
Příprava
Smetanu dáme do kastrůlku a zahřejeme. Postupně do smetany nalámeme obě čokolády a za stálého míchání na mírném ohni vaříme, dokud se čokolády nerozpustí (nesmí být ve smetaně žádné hrudky). Když máme čokolády rozpuštěné, tak přilijeme mléko a povaříme, aby byla čokoláda pěkně teplá. Doba vaření je max. 15 minut. Pak nalijeme do varných skleniček nebo hrnečku a můžeme dozdobit ušlehanou smetanou.
pink.verca22. 10. 2011
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.