Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Výborná domácí horká čokoláda

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 15min
Nutriční hodnoty
948 kalorií 0.0g cukrů 50.0g tuků 102.0g bílkovin

Příprava

Smetanu dáme do kastrůlku a zahřejeme. Postupně do smetany nalámeme obě čokolády a za stálého míchání na mírném ohni vaříme, dokud se čokolády nerozpustí (nesmí být ve smetaně žádné hrudky). Když máme čokolády rozpuštěné, tak přilijeme mléko a povaříme, aby byla čokoláda pěkně teplá. Doba vaření je max. 15 minut. Pak nalijeme do varných skleniček a můžeme dozdobit ušlehanou smetanou.


Přidat na Pinterest
pink.verca

22. 10. 2011, Recept navštíven: 7094x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná čokoláda

30. 01. 2016, 15:39

Přidat komentář

Facebook komentáře