Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Základ celerové omáčky

Základ celerové omáčky
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 40min , porce

2 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Celer osmažíme na tuku, podlijeme bujónem, osolíme, okořeníme, povaříme do měkka, zahustíme jíškou a procedíme. Ochutíme a ozdobíme zelenou natí.

Kateřina Růžičková

27. 05. 2013, Recept navštíven: 874x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Základ celerové omáčky

Základ celerové omáčky

Celer osmažíme na tuku, podlijeme bujónem, osolíme, okořeníme, povaříme do měkka, zahustíme jíškou a proced...

Zobrazit všechny podobné recepty k Základ celerové omáčky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře