Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zavařená lilková pomazánka

Zavařená lilková pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
212 kalorií 4.0g cukrů 14.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Lilky omyjeme, propícháme vidličkou a vložíme do předehřáté trouby, kde je pečeme asi 20 minut.
Během pečení několikrát obrátíme. Necháme vychladnout.

Mezitím spaříme rajčata, oloupeme je a nakrájíme na kostičky. Vychladlé lilky oloupeme a vybereme z nich semínka (pokud je mají). Dužinu spolu s rajčaty vložíme do mixéru a rozmixujeme. Ochutíme olejem a česnekem.
Vkládáme do předem vypařených sklenic (podle velikosti nám budou stačit 2-4), zavíčkujeme a sterilujeme 20 minut při 85°C.

Bulb Tip k receptu

Můžeme mazat na čerstvé pečivo nebo i na topinky.


notburga

28. 09. 2010, Recept navštíven: 2113x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star
moze byt celkom dobrá pomazánka

15. 01. 2017, 13:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
pomazánku určite vyskúšam

08. 02. 2017, 11:38

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná ken´mná pomazánka

25. 02. 2017, 12:33

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pomazánka má zaujímavú ale dobrú chuť

09. 03. 2017, 20:41

Přidat komentář

Facebook komentáře