Zeleninové lečo na zavaření
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
907
kalorií
70.0g
cukrů
45.0g
tuků
20.0g
bílkovin
Příprava
Papriky očistíme, vyndáme semínka a nakrájíme na nudličky. V kastrolu zahřejeme olej a dáme tam na cibuli papriky, které osolíme a dáme dusit. Rajčata spaříme horkou vodou a oloupeme slupku, pak je nakrájíme na kousky a přidáme k paprikám a ještě chvíli podusíme. Ještě horké plníme do skleniček a sterilujeme 20 minut při 85 stupních.
Z takto připraveného leča můžeme kdykoliv připravit chutné lečo s vejci a klobásou tak, že na oleji osmahneme cibulku, přidáme lečo, prohřejeme a zahustíme vejci a dle chuti můžeme přidat i nakrájenou klobásu.
27. 04. 2010
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.