Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Žloutkové rakvičky

Žloutkové rakvičky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

2000 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Vše smícháme a třeme asi půl hodiny.Vymažeme formičky tukem a plníme je pouze do poloviny.
V mírně vyhřáté troubě pečeme dorůžova.Na vrchu zdobíme šlehačkou.

barbora studená

02. 05. 2010, Recept navštíven: 3405x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Žloutkové rakvičky

Žloutkové rakvičky

Vše smícháme a třeme asi půl hodiny.Vymažeme formičky tukem a plníme je pouze do poloviny. V mírně vyhřáté...

Zobrazit všechny podobné recepty k Žloutkové rakvičky Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

26. 09. 2016, 17:59

Přidat komentář
Ajaja
Osvědčilo se mi přidat na špičku nože jedlé sody. Těsto je pak nadýchanější.

Ajaja 02. 05. 2010, 22:02

Facebook komentáře