Zmrzlina z černého rybízu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

4h 15min
Čas vaření
0min

Celkový čas

4h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

996 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vodu smícháme s cukrem a vanilkou. Přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se cukr zcela nerozpustí. Vzniklý sirup necháme vychladnout. Mezitím rozmixujeme černý rybíz, propasírujeme sítem a přidáme do vychladnutého sirupu. Nakonec opatrně vmícháme ušlehanou smetanu ke šlehání (šlehačky) a dáme na 4 hodiny do mrazničky.

přidejte na:
Milena

15. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Je to jeden z našich letních favoritů na zmrzlinu. Jen sladím většinou medem nebo někdy i stevii rebaudianou.
Přidané ingredience: Sladím medem nebo stevii rebaudianou

maruskaji 24. 02. 2013, 19:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Výborná zmrzlina plná vitamínů!

Veronika 14. 07. 2016, 17:19

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
skvelá zmrzlina

katka16031 12. 12. 2017, 14:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutná zmrzlina

palino 03. 06. 2019, 10:35

Přidat komentář
Chybějící obrázek
V létě vyzkouším, černý rybíz je favorit:)

Kantarina 14. 02. 2010, 23:57