Zmrzlina z černého rybízu
Obtížnost
Čas přípravy
4h 15min
Čas vaření
0min
Celkový čas
4h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
996
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Vodu smícháme s cukrem a vanilkou. Přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se cukr zcela nerozpustí. Vzniklý sirup necháme vychladnout. Mezitím rozmixujeme černý rybíz, propasírujeme sítem a přidáme do vychladnutého sirupu. Nakonec opatrně vmícháme ušlehanou smetanu ke šlehání (šlehačky) a dáme na 4 hodiny do mrazničky.
Milena15. 06. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Sladím medem nebo stevii rebaudianou
maruskaji 24. 02. 2013, 20:55
Veronika 14. 07. 2016, 19:19
© 2024, Railsformers s.r.o.