Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zmrzlina z černého rybízu

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 4h 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 4h 15min , porce

996 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vodu smícháme s cukrem a vanilkou. Přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se cukr zcela nerozpustí. Vzniklý sirup necháme vychladnout. Mezitím rozmixujeme černý rybíz, propasírujeme sítem a přidáme do vychladnutého sirupu. Nakonec opatrně vmícháme ušlehanou smetanu ke šlehání (šlehačky) a dáme na 4 hodiny do mrazničky.

Milena

15. 06. 2009, Recept navštíven: 12790x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zmrzlina z bílé čokolády

Zmrzlina z bílé čokolády

Mléko, sušené mléko a 80 g cukru přivedeme k varu. Žloutky utřeme se zbývajícím cukrem a pomalu přidáváme s...

Zmrzlina z černého rybízu

Zmrzlina z černého rybízu

Vodu smícháme s cukrem a vanilkou. Přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se cukr zcela nerozpustí. Vz...

Zmrzlina z čerstvých jahod

Zmrzlina z čerstvých jahod

Jahody nakrájíme na kousky, dáme do mísy, přidáme ostatní ingredience a tyčovým mixérem rozmixujeme na jemn...

Zmrzlina z kiwi

Zmrzlina z kiwi

Kiwi oloupeme a rozpůlíme. Z každé půlky odkrojíme jedno kolečko kiwi, které nám poslouží na ozdobu. Zbytek...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zmrzlina z černého rybízu Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je to jeden z našich letních favoritů na zmrzlinu. Jen sladím většinou medem nebo někdy i stevii rebaudianou.
Přidané ingredience: Sladím medem nebo stevii rebaudianou

24. 02. 2013, 19:55

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborná zmrzlina plná vitamínů!

Veronika 14. 07. 2016, 17:19

Přidat komentář
Kantarina
V létě vyzkouším, černý rybíz je favorit:)

Kantarina 14. 02. 2010, 23:57

Facebook komentáře