Zmrzlina z černého rybízu

Obtížnost

Čas přípravy

4h 15min
Čas vaření
0min

Celkový čas

4h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

996 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vodu smícháme s cukrem a vanilkou. Přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se cukr zcela nerozpustí. Vzniklý sirup necháme vychladnout. Mezitím rozmixujeme černý rybíz, propasírujeme sítem a přidáme do vychladnutého sirupu. Nakonec opatrně vmícháme ušlehanou smetanu ke šlehání (šlehačky) a dáme na 4 hodiny do mrazničky.

přidejte na:
Chybí obrázek

15. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Je to jeden z našich letních favoritů na zmrzlinu. Jen sladím většinou medem nebo někdy i stevii rebaudianou.
Přidané ingredience: Sladím medem nebo stevii rebaudianou

24. 02. 2013, 19:55

Chybí obrázek
Výborná zmrzlina plná vitamínů!

Veronika 14. 07. 2016, 17:19

Chybí obrázek
skvelá zmrzlina

12. 12. 2017, 14:09

Chybí obrázek
veľmi chutná zmrzlina

03. 06. 2019, 10:35

Přidat komentář
Chybí obrázek
V létě vyzkouším, černý rybíz je favorit:)

Kantarina 14. 02. 2010, 23:57

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.