Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zmrzlina z černého rybízu

Obtížnost Čas přípravy
4h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 4h 15min
Nutriční hodnoty
996 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vodu smícháme s cukrem a vanilkou. Přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se cukr zcela nerozpustí. Vzniklý sirup necháme vychladnout. Mezitím rozmixujeme černý rybíz, propasírujeme sítem a přidáme do vychladnutého sirupu. Nakonec opatrně vmícháme ušlehanou smetanu ke šlehání (šlehačky) a dáme na 4 hodiny do mrazničky.


Přidat na Pinterest
Milena

15. 06. 2009, Recept navštíven: 13167x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je to jeden z našich letních favoritů na zmrzlinu. Jen sladím většinou medem nebo někdy i stevii rebaudianou.
Přidané ingredience: Sladím medem nebo stevii rebaudianou

24. 02. 2013, 19:55

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborná zmrzlina plná vitamínů!

Veronika 14. 07. 2016, 17:19

Přidat komentář
Kantarina
V létě vyzkouším, černý rybíz je favorit:)

Kantarina 14. 02. 2010, 23:57

Facebook komentáře