Žraločí plátek na citrónu, limetce a tymiánu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Plátky ze žraloka si 2h před přípravou omyté vložíme do misky, do které jsme dali kousky citronové kůry a limetky(pečlivě umyté), čímž maso získá zajímavou chuť a zároveň tím trochu potlačíme chuť rybiny.

Před samotným pečením si plátky masa důkladně osušíme papírovou utěrkou, lehce osolíme a posypeme tymiánem.

Smažíme na trošce oleje, dokud nám maso lehce nezezlátne (kdybychom ho smažili moc dlouho, maso by bylo tuhé).

přidejte na:
Peta S

12. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobre

katka16031 02. 10. 2016, 16:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dá sa na tom pochutnať

dušanka 03. 10. 2016, 14:35

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
žiadalo by sa vyskúšať

Svetlana 29. 05. 2018, 11:57

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept

majka 15. 12. 2018, 08:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
recept chuťovo velmi dobrý

palino 07. 04. 2019, 15:50

Přidat komentář
Ajaja
Ke žralokovi jsem mívala ráda jako přílohu slávky se zeleninou.

Ajaja 16. 01. 2010, 20:35