Žraločí plátek na citrónu, limetce a tymiánu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Plátky ze žraloka si 2h před přípravou omyté vložíme do misky, do které jsme dali kousky citronové kůry a limetky(pečlivě umyté), čímž maso získá zajímavou chuť a zároveň tím trochu potlačíme chuť rybiny.
Před samotným pečením si plátky masa důkladně osušíme papírovou utěrkou, lehce osolíme a posypeme tymiánem.
Smažíme na trošce oleje, dokud nám maso lehce nezezlátne (kdybychom ho smažili moc dlouho, maso by bylo tuhé).
Peta S13. 01. 2010
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.