Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Žraločí plátek na citrónu, limetce a tymiánu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Plátky ze žraloka si 2h před přípravou omyté vložíme do misky, do které jsme dali kousky citronové kůry a limetky(pečlivě umyté), čímž maso získá zajímavou chuť a zároveň tím trochu potlačíme chuť rybiny.

Před samotným pečením si plátky masa důkladně osušíme papírovou utěrkou, lehce osolíme a posypeme tymiánem.

Smažíme na trošce oleje, dokud nám maso lehce nezezlátne (kdybychom ho smažili moc dlouho, maso by bylo tuhé).


Přidat na Pinterest
Peta S

12. 01. 2010, Recept navštíven: 5707x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

02. 10. 2016, 16:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dá sa na tom pochutnať

03. 10. 2016, 14:35

Přidat komentář
Ajaja
Ke žralokovi jsem mívala ráda jako přílohu slávky se zeleninou.

Ajaja 16. 01. 2010, 20:35

Facebook komentáře