Žraločí plátek na citrónu, limetce a tymiánu

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Plátky ze žraloka si 2h před přípravou omyté vložíme do misky, do které jsme dali kousky citronové kůry a limetky(pečlivě umyté), čímž maso získá zajímavou chuť a zároveň tím trochu potlačíme chuť rybiny.

Před samotným pečením si plátky masa důkladně osušíme papírovou utěrkou, lehce osolíme a posypeme tymiánem.

Smažíme na trošce oleje, dokud nám maso lehce nezezlátne (kdybychom ho smažili moc dlouho, maso by bylo tuhé).

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobre

02. 10. 2016, 16:44

Chybí obrázek
dá sa na tom pochutnať

03. 10. 2016, 14:35

Chybí obrázek
žiadalo by sa vyskúšať

29. 05. 2018, 11:57

Chybí obrázek
zaujímavý recept

15. 12. 2018, 08:31

Chybí obrázek
recept chuťovo velmi dobrý

07. 04. 2019, 15:50

Přidat komentář
Ajaja
Ke žralokovi jsem mívala ráda jako přílohu slávky se zeleninou.

Ajaja 16. 01. 2010, 20:35

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.