Žraločí plátek na citrónu, limetce a tymiánu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Plátky ze žraloka si 2h před přípravou omyté vložíme do misky, do které jsme dali kousky citronové kůry a limetky(pečlivě umyté), čímž maso získá zajímavou chuť a zároveň tím trochu potlačíme chuť rybiny.
Před samotným pečením si plátky masa důkladně osušíme papírovou utěrkou, lehce osolíme a posypeme tymiánem.
Smažíme na trošce oleje, dokud nám maso lehce nezezlátne (kdybychom ho smažili moc dlouho, maso by bylo tuhé).
Peta S12. 01. 2010
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 02. 10. 2016, 16:44

dušanka 03. 10. 2016, 14:35

Svetlana 29. 05. 2018, 11:57

majka 15. 12. 2018, 08:31

palino 07. 04. 2019, 15:50
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Ajaja 16. 01. 2010, 20:35