Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Aioli

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
42 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Žloutek, citrónovou šťávu, dijonskou hořčici, stroužek česneku, mořskou sůl a pepř promíchejte a začněte šlehat ručně nebo električkým šlahačem.

Postupně pomalinku po kapkách přilévejte olej. Pěkně postupně přidávejte než se začně tvořit žlutý tuhý krém. A je hotovo. Na závěr můžete přidat bylinky či jakékoli jiné dochucení, abyste aioli perfektně doladili k podávanému pokrmu. Přidat můžete česnek, estragon, kopr, šafrán nebo třeba parmezán.

Dobrou chuť.


Přidat na Pinterest
Bára Uhýrková Černá

16. 03. 2019, Recept navštíven: 125x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

16. 03. 2019, 20:12

Přidat komentář
Marcianto
Nevím, co jste měla z češtiny, ale električkým šlahačem nebo začně tvořit opravdu česky není. Aspoň si po sobě přečtěte, co píšete. A to už vůbec nemluvím o skloňování v Ingrediencích

Marcianto 16. 03. 2019, 21:32

Facebook komentáře