Aioli

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

42 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Žloutek, citrónovou šťávu, dijonskou hořčici, stroužek česneku, mořskou sůl a pepř promíchejte a začněte šlehat ručně nebo električkým šlahačem.

Postupně pomalinku po kapkách přilévejte olej. Pěkně postupně přidávejte než se začně tvořit žlutý tuhý krém. A je hotovo. Na závěr můžete přidat bylinky či jakékoli jiné dochucení, abyste aioli perfektně doladili k podávanému pokrmu. Přidat můžete česnek, estragon, kopr, šafrán nebo třeba parmezán.

Dobrou chuť.

přidejte na:

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobré

16. 03. 2019, 20:12

Chybí obrázek
treba vyskúšať

18. 04. 2019, 17:24

Přidat komentář
Chybí obrázek
Nevím, co jste měla z češtiny, ale električkým šlahačem nebo začně tvořit opravdu česky není. Aspoň si po sobě přečtěte, co píšete. A to už vůbec nemluvím o skloňování v Ingrediencích

Marcianto 16. 03. 2019, 21:32

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.