Aioli

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

42 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Žloutek, citrónovou šťávu, dijonskou hořčici, stroužek česneku, mořskou sůl a pepř promíchejte a začněte šlehat ručně nebo električkým šlahačem.

Postupně pomalinku po kapkách přilévejte olej. Pěkně postupně přidávejte než se začně tvořit žlutý tuhý krém. A je hotovo. Na závěr můžete přidat bylinky či jakékoli jiné dochucení, abyste aioli perfektně doladili k podávanému pokrmu. Přidat můžete česnek, estragon, kopr, šafrán nebo třeba parmezán.

Dobrou chuť.

přidejte na:
Bára Uhýrková Černá

16. 03. 2019

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobré

katka16031 16. 03. 2019, 20:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
treba vyskúšať

hanka 18. 04. 2019, 17:24

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Nevím, co jste měla z češtiny, ale električkým šlahačem nebo začně tvořit opravdu česky není. Aspoň si po sobě přečtěte, co píšete. A to už vůbec nemluvím o skloňování v Ingrediencích

Marcianto 16. 03. 2019, 21:32