Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Anglické suchárky

Anglické suchárky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

2798 kalorií, 9.0g cukrů, 121.0g tuků, 60.0g bílkovin

Příprava

Z bílků a cukru vyšleháme velmi tuhý sníh, vmícháme hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle. Dvě formy na srnčí hřbet vyložíme papírem na pečení a dáme do nich těsto. Upečeme dorůžova a necháme do druhého dne vychladnout. Druhý den nakrájíme na tenké plátky , poklademe je znovu na plech a znovu zapečeme. Okraje musí mírně zrůžovět. Ještě vlažné obalíme v cukru a nezapomeneme je oklepat. Suchárků jsou dva velké plechy.

Svetlana

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1743x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Anglické suchárky

Anglické suchárky

Z bílků a cukru vyšleháme velmi tuhý sníh, vmícháme hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle...

Zobrazit všechny podobné recepty k Anglické suchárky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře