Anglické suchárky
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
2798
kalorií
9.0g
cukrů
121.0g
tuků
60.0g
bílkovin
Příprava
Z bílků a cukru vyšleháme velmi tuhý sníh, vmícháme hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle. Dvě formy na srnčí hřbet vyložíme papírem na pečení a dáme do nich těsto. Upečeme dorůžova a necháme do druhého dne vychladnout. Druhý den nakrájíme na tenké plátky , poklademe je znovu na plech a znovu zapečeme. Okraje musí mírně zrůžovět. Ještě vlažné obalíme v cukru a nezapomeneme je oklepat. Suchárků jsou dva velké plechy.
Svetlana29. 11. 2009
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.