Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Anglické suchárky

Anglické suchárky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
2798 kalorií 9.0g cukrů 121.0g tuků 60.0g bílkovin

Příprava

Z bílků a cukru vyšleháme velmi tuhý sníh, vmícháme hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle. Dvě formy na srnčí hřbet vyložíme papírem na pečení a dáme do nich těsto. Upečeme dorůžova a necháme do druhého dne vychladnout. Druhý den nakrájíme na tenké plátky , poklademe je znovu na plech a znovu zapečeme. Okraje musí mírně zrůžovět. Ještě vlažné obalíme v cukru a nezapomeneme je oklepat. Suchárků jsou dva velké plechy.


Svetlana

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1904x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře