
Anglické suchárky
Obtížnost | Čas přípravy |
---|---|
30min |
Čas vaření | Celkový čas | Porce |
---|---|---|
1h 0min | 1h 30min |
Nutriční hodnoty |
---|
2798 kalorií | 9.0g cukrů | 121.0g tuků | 60.0g bílkovin |
Příprava
Z bílků a cukru vyšleháme velmi tuhý sníh, vmícháme hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle. Dvě formy na srnčí hřbet vyložíme papírem na pečení a dáme do nich těsto. Upečeme dorůžova a necháme do druhého dne vychladnout. Druhý den nakrájíme na tenké plátky , poklademe je znovu na plech a znovu zapečeme. Okraje musí mírně zrůžovět. Ještě vlažné obalíme v cukru a nezapomeneme je oklepat. Suchárků jsou dva velké plechy.