Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Babiččina brusinková omáčka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
380 kalorií 0.0g cukrů 26.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou, dobře rozšleháme a vaříme asi 20 minut. Přidáme rozmačkané brusinky, cukr a šťávu z 1 citrónu. Podáváme ke zvěřině.

Bulb Tip k receptu

Omáčku můžeme rozmixovat a zjemnit bílým vínem.


Přidat na Pinterest
pavlinf

23. 07. 2013, Recept navštíven: 1632x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá omáčka

23. 12. 2015, 19:16

Přidat komentář

Facebook komentáře