Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Brusinková omáčka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 15min
Nutriční hodnoty
54 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Kompot prolisujeme, zalijeme citrónovou a pomerančovou šťávou a worcesterem, vmícháme hořčici, sůl, cukr a pepř a nakonec přidáme víno s jemně posekanou a ve víně povařenou kůrou.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

03. 06. 2013, Recept navštíven: 1934x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodná a chutná omáčka

28. 01. 2016, 14:59

Přidat komentář

Facebook komentáře