Domácí brusinková omáčka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

780 kalorií
0.0g cukrů
3.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Brusinky omyjeme a dáme do vroucí vody s javorovým sirupem. Přivedeme k varu, snížíme plamen a vaříme 15 minut, dokud brusinky nezměknou a nevznikne hustá kaše. Podáváme teplé nebo studené k pečenému nebo grilovanému masu.

Tip k receptu

Omáčku můžeme dochutit červeným vínem a hřebíčkem.

přidejte na:
Milena

13. 07. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
omáčka vyborná k pečenému masu

hanka 25. 01. 2017, 19:38

Přidat komentář