Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí brusinková omáčka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
780 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Brusinky omyjeme a dáme do vroucí vody s javorovým sirupem. Přivedeme k varu, snížíme plamen a vaříme 15 minut, dokud brusinky nezměknou a nevznikne hustá kaše. Podáváme teplé nebo studené k pečenému nebo grilovanému masu.

Bulb Tip k receptu

Omáčku můžeme dochutit červeným vínem a hřebíčkem.


Přidat na Pinterest
Milena

13. 07. 2009, Recept navštíven: 4213x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
omáčka vyborná k pečenému masu

25. 01. 2017, 19:38

Přidat komentář

Facebook komentáře