Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Babiččiny preclíky

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1050 kalorií, 3.0g cukrů, 4.0g tuků, 32.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z vlažného mléka a kvasnic necháme nejprve vzejít kvásek. Pak jej společně se žloutky a špetkou soli přidáme do smíchané mouky a vypracujeme hladké těsto. Těsto necháme na 20 minut v teple kynout. Po vykynutí utvoříme válečky, z nich provázky a tvarujeme preclíky. Před pečením je potřeme bílkem, posypeme solí, mákem nebo kmínem a upečeme dozlatova.

heleen1

16. 11. 2009, Recept navštíven: 2713x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Babiččiny preclíky

Babiččiny preclíky

Z vlažného mléka a kvasnic necháme nejprve vzejít kvásek. Pak jej společně se žloutky a špetkou soli přidám...

Babiččiny perníkové řezy

Babiččiny perníkové řezy

Do mouky přidáme kypřící prášek, koření, cukr, vklepneme vejce a přidáme med. Vypracujeme hladké těsto, zab...

Babiččiny patenty

Babiččiny patenty

Brambory umyjeme a uvaříme ve slupce doměkka. Necháme je vychladnout a pak je oloupeme a nastrouháme na str...

Zobrazit všechny podobné recepty k Babiččiny preclíky Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre praclíky

08. 10. 2016, 17:46

Přidat komentář

Facebook komentáře