Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Babiččiny preclíky

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1050 kalorií 3.0g cukrů 4.0g tuků 32.0g bílkovin

Příprava

Z vlažného mléka a kvasnic necháme nejprve vzejít kvásek. Pak jej společně se žloutky a špetkou soli přidáme do smíchané mouky a vypracujeme hladké těsto. Těsto necháme na 20 minut v teple kynout. Po vykynutí utvoříme válečky, z nich provázky a tvarujeme preclíky. Před pečením je potřeme bílkem, posypeme solí, mákem nebo kmínem a upečeme dozlatova.


Přidat na Pinterest
heleen1

16. 11. 2009, Recept navštíven: 2872x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre praclíky

08. 10. 2016, 17:46

Přidat komentář

Facebook komentáře