Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Barevný knedlík

Barevný knedlík
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 10min , porce

82 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Vše promícháme, uděláme kulaté knedlíky, které vaříme v osolené vodě cca 20 minut.

katka16031

21. 11. 2009, Recept navštíven: 1573x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Barevný knedlík

Barevný knedlík

Vše promícháme, uděláme kulaté knedlíky, které vaříme v osolené vodě cca 20 minut.

Zobrazit všechny podobné recepty k Barevný knedlík Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobré knedlíky, dají se vařit i na páře na utěrce

31. 03. 2014, 12:41

Přidat komentář
tepito
K čemu se hodí?

tepito 16. 12. 2009, 11:28

Ajaja
Hm - a co mám dělat s těmi bramborami ? Když 4 brambory zamíchám, tak pořád budu mít 4 brambory a kulatý knedlík z nich neudělám. A co ta mrkev ? Vcelku ? Na kolečka ? Na kostičky ? Strouhaná ????

Ajaja 22. 01. 2010, 22:17

tepito
Koukám,že nejsem sama,kdo nepochopil tento recept.

tepito 23. 01. 2010, 06:51

Ajaja
A taky mi chybí mouka - aspoň trochu, aby se to nerozpadlo...

Ajaja 23. 01. 2010, 07:57

tepito
No ,třeba se všechno nastrouhá a to vajíčko to udrží.Líbí se mi ta kombinace brambor a mrkve,ale je to tak halabala napsaný,že nebudu riskovat to zkoušet.

tepito 23. 01. 2010, 08:01

Ajaja
No na řezu to může vypadat dobře - to by se mi taky líbilo. Jen mi chybí ten postup. Pokud jsou brambory hodně škrobové, snad, snad by to vajíčko udrželo.... A nevím, zda také mrkev předem nepodusit, protože mi doba varu nepřijde až tak dlouhá, aby třeba nezůstala tvrdkavá...

Ajaja 23. 01. 2010, 16:37

tepito
Když bude ta mrkev nastrouhaná na malým struhadle,tak se snad za 20min uvaří.

tepito 24. 01. 2010, 05:03

Ajaja
Když bude ustrouhaná, jak asi bude vypadat knedlík na řezu ? Nebyla by kostička hezčí ?

Ajaja 24. 01. 2010, 07:04

tepito
Ale to se zase neuvaří

tepito 24. 01. 2010, 08:58

Ajaja
No to by se muselo předem povařit, podusit, oblanšírovat....

Ajaja 24. 01. 2010, 10:00

tepito
Vzdávám to-je to děsně komplikovaný.Možná,že autor by se mohl taky ozvat.

tepito 24. 01. 2010, 15:51

Ajaja
Bingo !!! :-))))

Ajaja 24. 01. 2010, 17:25

Facebook komentáře