Bedly na víně
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
534
kalorií
0.0g
cukrů
55.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Houbám oloupeme kloboučky, větší rozkrojíme na dílky a na lžíci oleje je krátce osmahneme. Opečené houby narovnáme do zapékací mísy, osolíme je a opepříme.
Na lžíci oleje orestujeme anglickou slaninu nakrájenou na malé kostičky, po chvíli zalijeme vínem, promícháme, necháme přejít var a vypneme. Opečenou slaninu s vínem nalijeme přes připravené bedly, misku vložíme do středně vyhřáté trouby a asi 20-25 minut necháme zapéct. Podáváme nejlépe bez přílohy, kdo na ní trvá, může přikusovat bagetu nebo čerstvý chléb.
Angel 66615. 08. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.