Bedly na víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

534 kalorií
0.0g cukrů
55.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Houbám oloupeme kloboučky, větší rozkrojíme na dílky a na lžíci oleje je krátce osmahneme. Opečené houby narovnáme do zapékací mísy, osolíme je a opepříme. Na lžíci oleje orestujeme anglickou slaninu nakrájenou na malé kostičky, po chvíli zalijeme vínem, promícháme, necháme přejít var a vypneme. Opečenou slaninu s vínem nalijeme přes připravené bedly, misku vložíme do středně vyhřáté trouby a asi 20-25 minut necháme zapéct. Podáváme nejlépe bez přílohy, kdo na ní trvá, může přikusovat bagetu nebo čerstvý chléb.

přidejte na:
Angel 666

15. 08. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dá sa na tom dobre pochutnať

hanka 06. 06. 2019, 08:09

Přidat komentář