Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bedly na víně

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
534 kalorií 0.0g cukrů 55.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Houbám oloupeme kloboučky, větší rozkrojíme na dílky a na lžíci oleje je krátce osmahneme. Opečené houby narovnáme do zapékací mísy, osolíme je a opepříme. Na lžíci oleje orestujeme anglickou slaninu nakrájenou na malé kostičky, po chvíli zalijeme vínem, promícháme, necháme přejít var a vypneme. Opečenou slaninu s vínem nalijeme přes připravené bedly, misku vložíme do středně vyhřáté trouby a asi 20-25 minut necháme zapéct. Podáváme nejlépe bez přílohy, kdo na ní trvá, může přikusovat bagetu nebo čerstvý chléb.


Přidat na Pinterest
Angel 666

15. 08. 2012, Recept navštíven: 1538x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře