Bezinková šťáva
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
7980
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Převaříme 2 l vody, necháme vychladnout. Natrháme 15 květů černého bezu, dobře opereme a dáme do převařené vychladlé vody. Přidáme na plátky nakrájené citrony a necháme 24 hod. stát. Potom vyndáme květy a vodu přecedíme přes husté síto nebo plátno. Přidáme cukr, dobře převaříme a naplníme do sklenic. Převážeme plátnem a dáme do chladna.
veka20. 11. 2009
Kategorie
Podobné recepty
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Maja 21. 11. 2009, 11:26
veka 21. 11. 2009, 14:27
veka 21. 11. 2009, 14:30
Maja 21. 11. 2009, 20:29
Ajaja 16. 01. 2010, 21:53
veka 17. 01. 2010, 17:38
Ajaja 17. 01. 2010, 18:12
vall 15. 02. 2010, 11:50
Ajaja 15. 02. 2010, 17:38
Ajaja 15. 02. 2010, 21:52
veka 16. 02. 2010, 07:33
Ajaja 16. 02. 2010, 17:06
Tatiana 09. 06. 2011, 11:53
Ajaja 11. 06. 2011, 07:23
Tatiana 11. 06. 2011, 11:21
Ajaja 12. 06. 2011, 07:23