Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bezlepková bublanina

Bezlepková bublanina
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

3990 kalorií, 1.0g cukrů, 221.0g tuků, 40.0g bílkovin

Příprava

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme tuk, postupne múku s práškom do pečiva a nakoniec zľahka primiešame sneh z bielkov. Cesto vylejeme na tukom vymastený plech a na vrch poukladáme ovocie. Pečieme vo vyhriatej rúre.

joice

17. 06. 2010, Recept navštíven: 4649x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bezlepková štola s rozinkami a mandlemi

Bezlepková štola s rozinkami a mandlemi

Rozinky namočíme na 10 minut do rumu. Mezitím mandle vhodíme do vroucí vody, vaříme je tak dlouho, dokud se...

Bezlepková bublanina

Bezlepková bublanina

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme tuk, postupne múku s práškom do pečiva a nakoniec zľahka primiešame sneh ...

Bezlepková italská pizza

Bezlepková italská pizza

Instantní droždí smícháme se 120 ml vlažné vody. Přidáme mouku a sůl a vypracujeme hladké těsto. Necháme ho...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bezlepková bublanina Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jednou jsem ji pekla pro sousedku, jelikož má bezlepkovou dietu a chutnala jí.
Přidané ingredience: nic dalšího jsem nepřidávala

17. 02. 2013, 07:56

Přidat komentář

Facebook komentáře