Bonbonky Pedro v kokosovém dezertu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
1030
kalorií
6.0g
cukrů
93.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Nejdříve z plechovky s kokosovým mlékem odlijeme stranou kokosové mléko, aby nám zbyl kokosový krém, který vložíme do mixéru. Mixujeme dokud nevznikne hladký krém (pokud by byl krém moc tuhý, můžeme přidat lžičku mléka). Poté třetinu nakrájeného manga rozdělíme do dvou skleniček. Na mango dáme polovinu kokosového krému, který také rozdělíme do obou skleniček. Poté jako další vrstvu dáme maliny spolu s Pedro bonbonky a třetinou nakrájeného manga. Další vrstvou je opět kokosový krém, který už spotřebujeme. Na krém vložíme zbytek manga a ozdobíme mandlemi a Pedro bonbonky.
Tip k receptu
Můžete přidat jakékoliv jiné ovoce, popřípadě i vybrat jiné Pedro bonbonky, které se budou barevně hodit.
21. 09. 2018
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.