Bonbonky Pedro v kokosovém dezertu
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Nejdříve z plechovky s kokosovým mlékem odlijeme stranou kokosové mléko, aby nám zbyl kokosový krém, který vložíme do mixéru. Mixujeme dokud nevznikne hladký krém (pokud by byl krém moc tuhý, můžeme přidat lžičku mléka). Poté třetinu nakrájeného manga rozdělíme do dvou skleniček. Na mango dáme polovinu kokosového krému, který také rozdělíme do obou skleniček. Poté jako další vrstvu dáme maliny spolu s Pedro bonbonky a třetinou nakrájeného manga. Další vrstvou je opět kokosový krém, který už spotřebujeme. Na krém vložíme zbytek manga a ozdobíme mandlemi a Pedro bonbonky.
Tip k receptu
Můžete přidat jakékoliv jiné ovoce, popřípadě i vybrat jiné Pedro bonbonky, které se budou barevně hodit.
21. 09. 2018
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 21. 09. 2018, 21:12

majka 22. 09. 2018, 20:02

hanka 29. 09. 2018, 19:53

dušanka 28. 10. 2018, 20:38

palino 06. 11. 2018, 08:50

planeta 06. 01. 2019, 19:32

Svetlana 02. 01. 2020, 19:10
Parok 09. 01. 2019, 10:56