Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Borůvkový sníh

Borůvkový sníh
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

916 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Bílky vyšleháme na vodní lázni nejdříve do pěny, pak postupně přidáváme krupicový cukr a šleháme dále dalších 10 minut. Vyjmeme z lázně a šleháme dále, až krém zhoustne a vychladne. Nakonec zlehka vmícháme moučkový cukr a džem. Ozdobně stříkáme cukrářským sáčkem.

Bulb Tip k receptu

Výborné spojení do ovocných pohárů, náplň kremrolí, listového těsta, a lívanečků, sladkých Langošů.

Marsylie

19. 07. 2013, Recept navštíven: 1194x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Borůvkový sníh

Borůvkový sníh

Bílky vyšleháme na vodní lázni nejdříve do pěny, pak postupně přidáváme krupicový cukr a šleháme dále další...

Zobrazit všechny podobné recepty k Borůvkový sníh Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
při šlehání bílků přidávám vždy špetku soli
Přidané ingredience: sůl

26. 02. 2014, 10:01

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Hezky zabarvený sníh

07. 01. 2015, 08:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavé

06. 12. 2015, 13:52

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna sladkost

27. 02. 2016, 17:38

Přidat komentář

Facebook komentáře