Borůvkový sníh

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

916 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Bílky vyšleháme na vodní lázni nejdříve do pěny, pak postupně přidáváme krupicový cukr a šleháme dále dalších 10 minut. Vyjmeme z lázně a šleháme dále, až krém zhoustne a vychladne. Nakonec zlehka vmícháme moučkový cukr a džem. Ozdobně stříkáme cukrářským sáčkem.

Tip k receptu

Výborné spojení do ovocných pohárů, náplň kremrolí, listového těsta, a lívanečků, sladkých Langošů.

přidejte na:
Marsylie

19. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
při šlehání bílků přidávám vždy špetku soli
Přidané ingredience: sůl

planeta 26. 02. 2014, 10:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Hezky zabarvený sníh

heladon 07. 01. 2015, 08:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
zaujímavé

majka 06. 12. 2015, 13:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborna sladkost

palino 27. 02. 2016, 17:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborne samostatne ale aj na palacinky

hanka 22. 02. 2017, 20:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
sneh je chutný aj dobre vzerá

Svetlana 02. 08. 2019, 21:20

Přidat komentář