Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Borůvkový sníh

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
916 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Bílky vyšleháme na vodní lázni nejdříve do pěny, pak postupně přidáváme krupicový cukr a šleháme dále dalších 10 minut. Vyjmeme z lázně a šleháme dále, až krém zhoustne a vychladne. Nakonec zlehka vmícháme moučkový cukr a džem. Ozdobně stříkáme cukrářským sáčkem.

Bulb Tip k receptu

Výborné spojení do ovocných pohárů, náplň kremrolí, listového těsta, a lívanečků, sladkých Langošů.


Přidat na Pinterest
Marsylie

19. 07. 2013, Recept navštíven: 1524x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
při šlehání bílků přidávám vždy špetku soli
Přidané ingredience: sůl

26. 02. 2014, 10:01

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Hezky zabarvený sníh

07. 01. 2015, 08:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavé

06. 12. 2015, 13:52

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna sladkost

27. 02. 2016, 17:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne samostatne ale aj na palacinky

22. 02. 2017, 20:07

Přidat komentář

Facebook komentáře