Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborový hořčičný salát

Bramborový hořčičný salát

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
1248 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, nakrájíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě doměkka.
Smícháme olivový olej, hořčici, citrónovou šťávu, sůl a pepř.
Brambory necháme pět minut stydnout, poté je smícháme s nasekaným jarními cibulkami. Vmícháme dresing a necháme vychladit.

Bulb Tip k receptu

Brambory použijeme pokud možno nové a malé. Pak je nemusíme loupat, jen je přepůlíme. Jedna porce obsahuje: 719 KJ, 3 g bílkovin, 30 g sacharidů, 5 g tuku, 2 g vlákniny.


sonizna

11. 01. 2016, Recept navštíven: 579x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchý ale chutný recept

12. 01. 2016, 13:17

Přidat komentář

Facebook komentáře