Bramborový hořčičný salát
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
15min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
1248
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme, nakrájíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě doměkka.
Smícháme olivový olej, hořčici, citrónovou šťávu, sůl a pepř.
Brambory necháme pět minut stydnout, poté je smícháme s nasekaným jarními cibulkami. Vmícháme dresing a necháme vychladit.
Tip k receptu
Brambory použijeme pokud možno nové a malé. Pak je nemusíme loupat, jen je přepůlíme. Jedna porce obsahuje: 719 KJ, 3 g bílkovin, 30 g sacharidů, 5 g tuku, 2 g vlákniny.
sonizna11. 01. 2016
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.