Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborový nákyp s hruškami

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
520 kalorií 0.0g cukrů 8.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenčí plátky. Šunku nakrájíme na kostičky.
Hrušky oloupeme, zbavíme jadřinců a rozkrájíme na osminky. Do vymazané formy na koláče vložíme vrstvu brambor, kterou osolíme a opepříme. Brambory poklademe pokrájenými hruškami. Poté svaříme mléko a vmícháme jíšku, až se hezky rozpustí a necháme minutku vařit. Ochutíme solí a pepřem. Přidáme na kostičky pokrájenou gorgonzolu a necháme jí rozpustit. Stále mícháme. Takto připravenou omáčkou přelijeme hrušky a pečeme v předehřáté troubě asi 40 minut při 200°C.


Přidat na Pinterest
Evík

25. 06. 2013, Recept navštíven: 887x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

28. 12. 2015, 18:54

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

28. 12. 2015, 18:58

Přidat komentář

Facebook komentáře