Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborový nákyp s mletým masem a jablky

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 5min
Nutriční hodnoty
2100 kalorií 25.0g cukrů 88.0g tuků 138.0g bílkovin

Příprava

Housku pokrájíme a pokapeme mlékem a necháme zvlhčit. Do mísy dáme mleté maso, zvlhčenou housku, vejce, sůl, pepř a zpracujeme do vláčného těsta. Jablka omyjeme, oloupeme a nakonec zbavíme jadřinců. Nakrájíme jablka na kostičky, stejně tak i brambory. Cibuli nastrouháme a vše promícháme do připraveného těsta. Formu na nákyp vymažeme a vysypeme strouhankou. Připravenou hmotu vložíme do formy a posypeme strouhankou a obložíme vločkami másla. Pečeme v předehřáté troubě 30 minut na 200°C


Přidat na Pinterest
Evík

26. 06. 2013, Recept navštíven: 1035x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Na nákyp jsem použila masový mix

27. 01. 2015, 09:05

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

31. 01. 2016, 17:32

Přidat komentář

Facebook komentáře