Bramborový nákyp s mletým masem a jablky
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
2100
kalorií
25.0g
cukrů
88.0g
tuků
138.0g
bílkovin
Příprava
Housku pokrájíme a pokapeme mlékem a necháme zvlhčit. Do mísy dáme mleté maso, zvlhčenou housku, vejce, sůl, pepř a zpracujeme do vláčného těsta. Jablka omyjeme, oloupeme a nakonec zbavíme jadřinců. Nakrájíme jablka na kostičky, stejně tak i brambory. Cibuli nastrouháme a vše promícháme do připraveného těsta. Formu na nákyp vymažeme a vysypeme strouhankou. Připravenou hmotu vložíme do formy a posypeme strouhankou a obložíme vločkami másla. Pečeme v předehřáté troubě 30 minut na 200°C
Evík26. 06. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.