Masový nákyp s bramborovým pyré
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1176
kalorií
1.0g
cukrů
81.0g
tuků
110.0g
bílkovin
Příprava
Orestujeme menší kousky masa s nakrájenou cibulí a česnekem, dochutíme solí a pepřem, přidáme rajský protlak, vývar a necháme asi 4 min dusit.
Uvedeme do varu 375 ml osolené vody, k ní přidáme mléko a rozmícháme bramborovou kaši. Polovinu nasekané pažitky vmícháme do vzniklého pyré.
Smícháme houby s masem a rozprostřeme je ve vymazané formě, na ně naklademe bramborové pyré. Posypeme sýrem a zapékáme v troubě na cca 220°C vyhřáté, asi 8 min. Posypeme zbylou pažitkou.
11. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.