Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Masový nákyp s bramborovým pyré

Masový nákyp s bramborovým pyré

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1176 kalorií 1.0g cukrů 81.0g tuků 110.0g bílkovin

Příprava

Orestujeme menší kousky masa s nakrájenou cibulí a česnekem, dochutíme solí a pepřem, přidáme rajský protlak, vývar a necháme asi 4 min dusit.
Uvedeme do varu 375 ml osolené vody, k ní přidáme mléko a rozmícháme bramborovou kaši. Polovinu nasekané pažitky vmícháme do vzniklého pyré.
Smícháme houby s masem a rozprostřeme je ve vymazané formě, na ně naklademe bramborové pyré. Posypeme sýrem a zapékáme v troubě na cca 220°C vyhřáté, asi 8 min. Posypeme zbylou pažitkou.


medvídek

11. 08. 2010, Recept navštíven: 1987x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře