Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Broskve s mandlovou pěnou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
431 kalorií 3.0g cukrů 32.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Broskve necháme dobře okapat z nálevu a položíme je do zapékací misky, řeznou stranou nahoru.
Z bílků vyšleháme tuhý sníh, vmícháme do něj cukr a mleté mandle. Ochucený sníh rozdělíme na připravené půlky broskví.
Vložíme do trouby a při 180°C zapečeme, až sníh navrchu lehce zhnědne.
Podáváme horké jako rychlý lehký dezert po obědě.

Bulb Tip k receptu

V létě kompot můžeme nahradit čerstvými broskvemi, které na okamžik vložíme do vařící vody a pak lehce sloupneme slupku.


Přidat na Pinterest
Angel 666

08. 01. 2011, Recept navštíven: 1912x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Tak to vypada skvele. I recept je moc dobre vyhotoven. Moc ti za nej dekuji.

Robin 10. 01. 2011, 15:32

Facebook komentáře