Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Broskve s mandlovou pěnou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

431 kalorií, 3.0g cukrů, 32.0g tuků, 14.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Broskve necháme dobře okapat z nálevu a položíme je do zapékací misky, řeznou stranou nahoru.
Z bílků vyšleháme tuhý sníh, vmícháme do něj cukr a mleté mandle. Ochucený sníh rozdělíme na připravené půlky broskví.
Vložíme do trouby a při 180°C zapečeme, až sníh navrchu lehce zhnědne.
Podáváme horké jako rychlý lehký dezert po obědě.

Bulb Tip k receptu

V létě kompot můžeme nahradit čerstvými broskvemi, které na okamžik vložíme do vařící vody a pak lehce sloupneme slupku.

Angel 666

08. 01. 2011, Recept navštíven: 1776x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Broskve s mandlovou pěnou

Broskve s mandlovou pěnou

Broskve necháme dobře okapat z nálevu a položíme je do zapékací misky, řeznou stranou nahoru. Z bílků vyšl...

Zobrazit všechny podobné recepty k Broskve s mandlovou pěnou Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Tak to vypada skvele. I recept je moc dobre vyhotoven. Moc ti za nej dekuji.

Robin 10. 01. 2011, 15:32

Facebook komentáře