Bůčkové závitky se zelím
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2904
kalorií
0.0g
cukrů
57.0g
tuků
145.0g
bílkovin
Příprava
Libový bůček rozkrájíme na čtyři plátky, lehce naklepeme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí /může být i ostrá hořčice/, poklademe zelím /kysané nebo sterilované/ na které položíme klobásový kabanos, který jsme rozdělili na čtyři díly. Takto připravený bůček zavineme jako závitek, upevníme jehlou nebo zavážeme nití. Takto připravené závitky upečeme na rozpálené pánvi se všech stran a dusíme ve vlastní šťávě do měkka. Podáváme s bramborem nebo rýží.
heladon22. 03. 2010
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.