Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Candát na rýži

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 40min
Nutriční hodnoty
2092 kalorií 0.0g cukrů 35.0g tuků 197.0g bílkovin

Příprava

Candáta si očistíme, nařízneme, osolíme a obalíme v mouce, kterou jsme smíchali s mletou sladkou paprikou. V pekáči si rozpálíme olej, nakrájíme nadrobno cibuli a osmahneme na rozpáleném oleji. Když má cibule zlatavou barvu, přidáme rýži, zalijeme 1 l vody, osolíme, promícháme a necháme vařit. Když je rýže měkká, položíme na ni candáta, zalijeme kysanou smetanou, dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 30 minut při 160 °C.


Přidat na Pinterest
Beruska64

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1666x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept. Candáta považuji za jednu z našich nejlepších ryb. Připravuji jej na mnoho způsobů.

13. 02. 2013, 23:49

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný sposob prípravy candatu

01. 03. 2017, 14:26

Přidat komentář

Facebook komentáře