Candát na rýži

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

2092 kalorií
0.0g cukrů
35.0g tuků
197.0g bílkovin


Příprava

Candáta si očistíme, nařízneme, osolíme a obalíme v mouce, kterou jsme smíchali s mletou sladkou paprikou. V pekáči si rozpálíme olej, nakrájíme nadrobno cibuli a osmahneme na rozpáleném oleji. Když má cibule zlatavou barvu, přidáme rýži, zalijeme 1 l vody, osolíme, promícháme a necháme vařit. Když je rýže měkká, položíme na ni candáta, zalijeme kysanou smetanou, dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 30 minut při 160 °C.

přidejte na:
Beruska64

28. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Prima recept. Candáta považuji za jednu z našich nejlepších ryb. Připravuji jej na mnoho způsobů.

maruskaji 13. 02. 2013, 23:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný sposob prípravy candatu

katka16031 01. 03. 2017, 14:26

Přidat komentář