Candát na rýži
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
2092
kalorií
0.0g
cukrů
35.0g
tuků
197.0g
bílkovin
Příprava
Candáta si očistíme, nařízneme, osolíme a obalíme v mouce, kterou jsme smíchali s mletou sladkou paprikou. V pekáči si rozpálíme olej, nakrájíme nadrobno cibuli a osmahneme na rozpáleném oleji. Když má cibule zlatavou barvu, přidáme rýži, zalijeme 1 l vody, osolíme, promícháme a necháme vařit. Když je rýže měkká, položíme na ni candáta, zalijeme kysanou smetanou, dáme do předehřáté trouby a pečeme cca 30 minut při 160 °C.
Beruska6428. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzimaruskaji 14. 02. 2013, 00:49
© 2024, Railsformers s.r.o.