Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chléb s játrovou paštikou v alobalu

Chléb s játrovou paštikou v alobalu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
70 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Plátky chleba potřeme hořčicí, 5 plátků chleba potřeme játrovou paštikou, na kterou poté položíme plátek eidamu a plátek anglické slaniny, zakryjeme zbývajícími plátky chleba. Povrch chleba posypeme drceným kmínem, zabalíme do alobalu a dáme péct do trouby. Pečeme při 220 °C, cca 15 minut.


Beruska64

29. 11. 2009, Recept navštíven: 1596x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna rýchla minutka

24. 11. 2016, 21:23

Přidat komentář

Facebook komentáře