Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chlebíček se sušenými rajčaty

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1616 kalorií 15.0g cukrů 45.0g tuků 67.0g bílkovin

Příprava

Předehřejte troubu na 180 °C. Do mísy prosejte mouku, kypřicí prášek, sůl a provensálské koření. Do jiné nádoby nalijte podmáslí
a přidejte rajčatový protlak, olej a rozklepněte vajíčka. Vše promíchejte a přidejte k suchým přísadám. Nakonec vmíchejte sušená rajčata a polovinu parmazánu. Formu na biskupský chlebíček vyložte pečicím papírem a vlijte do ní těsto. Chlebíček posypte zbytkem parmazánu. Pečte 50–60 minut. V průběhu pečení kontrolujte zapíchnutím špejle, zda není chlebíček hotový.

Bulb Tip k receptu

Máte-li rádi provensálské koření, můžete jím chlebíček posypat i na povrchu – bude mít ještě výraznější chuť.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

27. 06. 2013, Recept navštíven: 1753x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
posypane provensalskym korenim je vyborne

12. 02. 2016, 11:27

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite to vyborne chutí, vyskúšam

18. 02. 2016, 14:11

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná chuť

05. 03. 2016, 12:57

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
sušene rajčat su velmi chutne a vyborné

26. 10. 2016, 15:59

Přidat komentář

Facebook komentáře