Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cizrna v rajčatové omáčce

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
195 kalorií 5.0g cukrů 2.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Cizrnu uvaříme podle běžného návodu.
Na pánvičce necháme zesklovatět nakrájenou cibulku a opéci nadrobno nasekaný česnek, poté přidáme scezenou cizrnu, chvilku opékáme a zalijeme protlakem a okořeníme oreganem. Necháme asi 8 minut vařit, aby se nám zredukoval protlak a spojily chutě.


Přidat na Pinterest
Peta S

08. 02. 2010, Recept navštíven: 7254x


Přidat recenzi
Přidat komentář
PrinceznaII
a úplně nejlepší je to s kousky kuřecího, s bazalkou a schilli aneb kuřecí chilli con cizrna

PrinceznaII 08. 02. 2010, 19:27

Thumb
Na tenhle zpusob jsem udelala cizrnu minule a bylo to super. Navic jsem tam dala jeste hovezi maso na kosticky a porek na kolecka. Vznikla z toho moc dobra omacka na testoviny:)

Megi 11. 08. 2010, 09:42

Thumb
Dneska jsem v obchodě narazila na cizrnu,do této chvíle jsem vůbec netušila ,že něco takového existuje.Moc se mi íbí tento recept,zítra to zkusím.Moc díky

Věra 09. 02. 2012, 12:04

Facebook komentáře