Cizrna v rajčatové omáčce

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

195 kalorií
5.0g cukrů
2.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Cizrnu uvaříme podle běžného návodu.
Na pánvičce necháme zesklovatět nakrájenou cibulku a opéci nadrobno nasekaný česnek, poté přidáme scezenou cizrnu, chvilku opékáme a zalijeme protlakem a okořeníme oreganem. Necháme asi 8 minut vařit, aby se nám zredukoval protlak a spojily chutě.

přidejte na:
Peta S

08. 02. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané a celkom chutné

palino 26. 08. 2018, 19:27

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

majka 28. 11. 2019, 20:42

Přidat komentář
Chybějící obrázek
a úplně nejlepší je to s kousky kuřecího, s bazalkou a schilli aneb kuřecí chilli con cizrna

PrinceznaII 08. 02. 2010, 19:27

Chybějící obrázek
Na tenhle zpusob jsem udelala cizrnu minule a bylo to super. Navic jsem tam dala jeste hovezi maso na kosticky a porek na kolecka. Vznikla z toho moc dobra omacka na testoviny:)

Megi 11. 08. 2010, 09:42

Chybějící obrázek
Dneska jsem v obchodě narazila na cizrnu,do této chvíle jsem vůbec netušila ,že něco takového existuje.Moc se mi íbí tento recept,zítra to zkusím.Moc díky

Věra 09. 02. 2012, 12:04