Cizrna v rajčatové omáčce

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

195 kalorií
5.0g cukrů
2.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Cizrnu uvaříme podle běžného návodu.
Na pánvičce necháme zesklovatět nakrájenou cibulku a opéci nadrobno nasekaný česnek, poté přidáme scezenou cizrnu, chvilku opékáme a zalijeme protlakem a okořeníme oreganem. Necháme asi 8 minut vařit, aby se nám zredukoval protlak a spojily chutě.

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyskúšané a celkom chutné

26. 08. 2018, 19:27

Přidat komentář
Chybí obrázek
a úplně nejlepší je to s kousky kuřecího, s bazalkou a schilli aneb kuřecí chilli con cizrna

PrinceznaII 08. 02. 2010, 19:27

Chybí obrázek
Na tenhle zpusob jsem udelala cizrnu minule a bylo to super. Navic jsem tam dala jeste hovezi maso na kosticky a porek na kolecka. Vznikla z toho moc dobra omacka na testoviny:)

Megi 11. 08. 2010, 09:42

Chybí obrázek
Dneska jsem v obchodě narazila na cizrnu,do této chvíle jsem vůbec netušila ,že něco takového existuje.Moc se mi íbí tento recept,zítra to zkusím.Moc díky

Věra 09. 02. 2012, 12:04

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.