Čokoládová jablka s karamelem

Obtížnost

Čas přípravy

1h 25min
Čas vaření
40min

Celkový čas

2h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

400 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Připravte jablka k namáčení. Napíchněte jablka u stonku na špejle. Na plech na pečení rozprostřete voskový papír. Rozpusťte karamely podle pokynů na obalu nebo si udělejte domácí karamel. Namáčejte jablíčka do rozpuštěného karamelu, a dejte na voskovém papíru do ledničky na 1 hodinu vychladnout. Rozpusťte čokoládu podle pokynů na obalu. Namáčejte jablíčka v karamelu do horké čokolády. Pokud přidáváte sypání jako např. sekané oříšky, barevné hvězdičky nebo perličky - posypte okamžitě,dřív než čokoláda ztuhne. Podávejte ihned nebo po vychladnutí.

přidejte na:
Božské_jídlo

29. 10. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobre jablka

29. 05. 2016, 18:16

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.