Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čokoládová jablka s karamelem

Obtížnost Čas přípravy
1h 25min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 2h 5min
Nutriční hodnoty
400 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Připravte jablka k namáčení. Napíchněte jablka u stonku na špejle. Na plech na pečení rozprostřete voskový papír. Rozpusťte karamely podle pokynů na obalu nebo si udělejte domácí karamel. Namáčejte jablíčka do rozpuštěného karamelu, a dejte na voskovém papíru do ledničky na 1 hodinu vychladnout. Rozpusťte čokoládu podle pokynů na obalu. Namáčejte jablíčka v karamelu do horké čokolády. Pokud přidáváte sypání jako např. sekané oříšky, barevné hvězdičky nebo perličky - posypte okamžitě,dřív než čokoláda ztuhne. Podávejte ihned nebo po vychladnutí.


Přidat na Pinterest
Božské_jídlo

29. 10. 2012, Recept navštíven: 2978x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre jablka

29. 05. 2016, 18:16

Přidat komentář

Facebook komentáře