Čokoládová jablka s karamelem
Obtížnost
Čas přípravy
1h 25min
Čas vaření
40min
Celkový čas
2h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
400
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Připravte jablka k namáčení. Napíchněte jablka u stonku na špejle. Na plech na pečení rozprostřete voskový papír. Rozpusťte karamely podle pokynů na obalu nebo si udělejte domácí karamel. Namáčejte jablíčka do rozpuštěného karamelu, a dejte na voskovém papíru do ledničky na 1 hodinu vychladnout. Rozpusťte čokoládu podle pokynů na obalu. Namáčejte jablíčka v karamelu do horké čokolády. Pokud přidáváte sypání jako např. sekané oříšky, barevné hvězdičky nebo perličky - posypte okamžitě,dřív než čokoláda ztuhne. Podávejte ihned nebo po vychladnutí.
Božské_jídlo29. 10. 2012
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.