Čokoládové fondue
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
538
kalorií
0.0g
cukrů
63.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Na přípravu fondue použijeme Fondue set. Do misky na fondue nalijeme smetanu a přidáváme čokoládu nalámanou na menší kousky. Zapálíme čajovou svíčku pod miskou a za stálého míchání čokoládu rozpustíme.
Ovoce nakrájíme na malé kostky, které následně napichujeme na fondue vidličky a máčíme v rozehřáté čokoládě.
Tip k receptu
Místo ovoce lze použít i piškoty, sušenky, ořechy,...
Ovoce lze pokapat šťávou z citrónů, zabrání se tím ztmavnutí ovoce.
Pokud děláte větší porci, doporučuje se směs připravit nejprve vedle v kastrůlku.
09. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.