Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí bejlís

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 6dní 0h 5min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 6dní 2h 5min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Neotevřené plechovky vaříme v hrnci s vodou asi 2 hodiny. Necháme vychladnout. V mléce uvaříme pudink dle návodu na obalu a také ho necháme vychladnout za občasného míchání (na pudinku se nesmí udělat škraloup).
V míse rozšleháme kondenzovaná mléka, pudink, rum a mandlové aroma. Dáme do chladna a necháme uležet nějaký ten měsíc.

Bulb Tip k receptu

Pokud byste nesehnali aroma, tak tam být nemusí. I bez aroma je bejlís výborný.

veka

10. 11. 2009, Recept navštíven: 20221x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí bejlís

Domácí bejlís

Neotevřené plechovky vaříme v hrnci s vodou asi 2 hodiny. Necháme vychladnout. V mléce uvaříme pudink dle n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí bejlís Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

13. 05. 2016, 09:38

Přidat komentář
BEZ
Chválím tento recept. Je vinikající k vánoční pohodě. Výborné taky do kafíčka.

BEZ 10. 11. 2009, 07:14

Maja
Tento recept mám vyzkoušený, všem vřele doporučuji.

Maja 10. 11. 2009, 08:18

Thumb
Recept úplně super, jsem ráda, že v něm nejsou syrová vejce, tomu moc nevěřím...:o( Ještě jsem to trochu upgradovala a místo vaření pudinku si koupím 2-3 pudinky se šlehačkou, stojí celkem pakatel...na "olízání" šlehačky se vždycky někdo najde a je to za 5 min hotové bez vaření pudinku...

Katka 21. 12. 2009, 14:17

veka
Já ten puding nesladím. Takže si myslím, že by to bylo dost sladký. Nevím. Ale zajímavý nápad, to mě nenapadlo.

veka 21. 12. 2009, 14:41

Hanca333
Tento recept je opravdu výborný, já ale dávám na tu dávku půl litru mléka a puding. Je to hustší a stále houstne... Na vánoce si ho vařím 1-2 měsíce dopředu, ale musím ho pečlivě schovat, jinak bych ho vypila...

Hanca333 05. 02. 2010, 10:07

Thumb
Uležet nějaký ten měsíc, jo? Tak to bych do něho musel pustit dvěstědvacet....

Bafan 11. 12. 2010, 18:59

Thumb
dobý recept,my se syrových vajec nebojíme tak přidáváme 4-6 ks na litr rumu místo mléka 10%šlehašku a dle chuti kakao jen s tím měsícem na odležení máme problém.

Karel 15. 12. 2010, 21:32

Thumb
Místo rumu whiskey, pak to teprve chutná jak má.

Jindra 23. 11. 2011, 18:14

Facebook komentáře