Domácí bejlís
Obtížnost
Čas přípravy
6dní 0h 5min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
6dní 2h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Neotevřené plechovky vaříme v hrnci s vodou asi 2 hodiny. Necháme vychladnout. V mléce uvaříme pudink dle návodu na obalu a také ho necháme vychladnout za občasného míchání (na pudinku se nesmí udělat škraloup).
V míse rozšleháme kondenzovaná mléka, pudink, rum a mandlové aroma. Dáme do chladna a necháme uležet nějaký ten měsíc.
Tip k receptu
Pokud byste nesehnali aroma, tak tam být nemusí. I bez aroma je bejlís výborný.
veka10. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
BEZ 10. 11. 2009, 07:14
Maja 10. 11. 2009, 08:18
Katka 21. 12. 2009, 14:17
veka 21. 12. 2009, 14:41
Hanca333 05. 02. 2010, 10:07
Bafan 11. 12. 2010, 18:59
Karel 15. 12. 2010, 21:32
Jindra 23. 11. 2011, 18:14