Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí bejlís

Obtížnost Čas přípravy
6dní 0h 5min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 6dní 2h 5min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Neotevřené plechovky vaříme v hrnci s vodou asi 2 hodiny. Necháme vychladnout. V mléce uvaříme pudink dle návodu na obalu a také ho necháme vychladnout za občasného míchání (na pudinku se nesmí udělat škraloup).
V míse rozšleháme kondenzovaná mléka, pudink, rum a mandlové aroma. Dáme do chladna a necháme uležet nějaký ten měsíc.

Bulb Tip k receptu

Pokud byste nesehnali aroma, tak tam být nemusí. I bez aroma je bejlís výborný.


Přidat na Pinterest
veka

10. 11. 2009, Recept navštíven: 21797x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

13. 05. 2016, 09:38

Přidat komentář
BEZ
Chválím tento recept. Je vinikající k vánoční pohodě. Výborné taky do kafíčka.

BEZ 10. 11. 2009, 07:14

Maja
Tento recept mám vyzkoušený, všem vřele doporučuji.

Maja 10. 11. 2009, 08:18

Thumb
Recept úplně super, jsem ráda, že v něm nejsou syrová vejce, tomu moc nevěřím...:o( Ještě jsem to trochu upgradovala a místo vaření pudinku si koupím 2-3 pudinky se šlehačkou, stojí celkem pakatel...na "olízání" šlehačky se vždycky někdo najde a je to za 5 min hotové bez vaření pudinku...

Katka 21. 12. 2009, 14:17

veka
Já ten puding nesladím. Takže si myslím, že by to bylo dost sladký. Nevím. Ale zajímavý nápad, to mě nenapadlo.

veka 21. 12. 2009, 14:41

Hanca333
Tento recept je opravdu výborný, já ale dávám na tu dávku půl litru mléka a puding. Je to hustší a stále houstne... Na vánoce si ho vařím 1-2 měsíce dopředu, ale musím ho pečlivě schovat, jinak bych ho vypila...

Hanca333 05. 02. 2010, 10:07

Thumb
Uležet nějaký ten měsíc, jo? Tak to bych do něho musel pustit dvěstědvacet....

Bafan 11. 12. 2010, 18:59

Thumb
dobý recept,my se syrových vajec nebojíme tak přidáváme 4-6 ks na litr rumu místo mléka 10%šlehašku a dle chuti kakao jen s tím měsícem na odležení máme problém.

Karel 15. 12. 2010, 21:32

Thumb
Místo rumu whiskey, pak to teprve chutná jak má.

Jindra 23. 11. 2011, 18:14

Facebook komentáře