Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 45min
Nutriční hodnoty
634 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Do hrnce vložíme tuk rozkrájený na kousky. Hrnec položíme nad větší hrnec s trochou vody tak, aby se nedotýkal dnem vody. Vše se musí připravovat v páře, nesmí se vařit. Rozpustíme tuk a přidáme moučkový cukr, postupně přisypeme kakao a škrobovou moučku. Vše rozpustíme a hned plníme formičky. Necháme v chladu ztuhnout.


Jiřulka

12. 02. 2010, Recept navštíven: 2994x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star
ako nahrada čokolady dobre

07. 01. 2017, 14:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
čokoláda je dobrá

03. 02. 2017, 17:04

Přidat komentář
Beruska64
ale čokoláda by se neměla dělat z tuku, to je pak pochoutka, pokud je tam víc jak 5% tuku :o))))

Beruska64 12. 02. 2010, 12:07

Ajaja
Tenhle recept znám, ale jako náhražku čokolády...

Ajaja 13. 02. 2010, 19:35

Ajaja
Tenhle recept znám, ale jako náhražku čokolády...

Ajaja 13. 02. 2010, 19:35

Facebook komentáře