Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí drůbeží bujón (vývar)

Domácí drůbeží bujón (vývar)
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 2h 30min
Celkový čas: 3h 0min , porce

1146 kalorií, 1.0g cukrů, 60.0g tuků, 140.0g bílkovin

Příprava

Vykuchané kuře bez kůže, rozpůlíme a omyjeme pod tekoucí studenou vodou. Vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a osolíme. Přikryjeme pokličkou a vaříme na mírném plameni cca 2 hodiny. Poté přidáme čistou zeleninu a vaříme dál asi půl hodiny, až je kuřecí maso měkké. Maso z hrnce vyjmeme a můžeme použít k přípravě jiných pokrmů (např. rizoto). Vývar procedíme velmi jemným sítem a odstraníme tuk.

Bulb Tip k receptu

K očištěnému masu můžeme před vařením přidat i omytý žaludek, játra a další vnitřnosti.
Čistý vývar můžeme podávat jako samostatný pokrm nebo jako základ do polévek a omáček.

Martina Třetinová

31. 03. 2009, Recept navštíven: 3089x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí drůbeží bujón (vývar)

Domácí drůbeží bujón (vývar)

Vykuchané kuře bez kůže, rozpůlíme a omyjeme pod tekoucí studenou vodou. Vložíme do hrnce, zalijeme studeno...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí drůbeží bujón (vývar) Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klsický recept

28. 10. 2015, 11:35

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
niet co pokazit na tomto vývare

09. 01. 2016, 14:25

Přidat komentář

Facebook komentáře