Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí lipánek

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 15min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vanilkový pudink uvaříme podle návodu a necháme vychladnout. Tvaroh a pudink rozmixujeme v mixéru a přidáme mléko dle potřeby. Můžeme přisladit vanilkovým cukrem.


Přidat na Pinterest
pskrob

15. 02. 2010, Recept navštíven: 9813x


Přidat recenzi
Sonia005
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Lipánek je opravdu výborný. Řekla bych, že daleko lepší než z obchodu. Nicméně, jsem ho dodělala a vzápětí nebyl :-) Do mističek jsem přidala banán a borůvky a místo cukru jsem použila javorový sirup. Na množství pudinku stačil i jeden tvaroh. Rozhodně doporučuji.
Přidané ingredience: banán, borůvky a javorový sirup

01. 12. 2012, 14:29

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lipanek je vynikajuci

07. 01. 2017, 14:38

Přidat komentář
Thumb
600 ml mleka?vzdyd je to potom tekute to je tak to nechat zmrznout to pisete schvalne aby se to nepovedlo?

Olina 12. 11. 2010, 19:59

Sonia
A není to překlep, nemá to být 60ml????

Sonia 13. 11. 2010, 15:38

Thumb
Já si myslím, že to překlep není ... vždyť jen 500 ml mléka potřebujete na uvaření toho pudinku ;-) ...

lenka82 02. 09. 2011, 21:46

Thumb
však paní píše že se mléko přidává dle potřeby,takže se pudink udělá z 600 ml mléka....

viki 11. 01. 2013, 20:01

Facebook komentáře