Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Domácí ovocné želé

Domácí ovocné želé

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
300 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Do misek vyrovnáme kompotované broskve. Nálev z broskví doplníme vodou na 500 ml, přidáme vanikový puding, uvařenou hmotou přelijeme broskve a necháme vychladnout. Do jogurtu zamícháme vanilkový cukr a přelijeme již vychladlé ovoce s pudinkem. Ovocné želé pak dáme vychladit a podáváme.


Lenulinka

10. 08. 2011, Recept navštíven: 2207x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre ovocne žele

14. 01. 2017, 19:29

Přidat komentář

Facebook komentáře