Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dušená jablka v krému

Dušená jablka v krému

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 30min
Nutriční hodnoty
456 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců, dáme do pekáčku, na vrchu pocukrujeme, podlijeme trochou vody a upečeme v troubě. Pak je přendáme na misku, otvor po jádřinci vyplníme marmeládou a polijeme krémem.
Příprava krému: V mléce rozmícháme pudinkový prášek, přidáme vanilkový cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Necháme ještě dvě minuty vařit a hotovo.


Kantarina

02. 05. 2010, Recept navštíven: 2596x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře