Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušené ředkvičky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

660 kalorií, 1.0g cukrů, 60.0g tuků, 25.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ředkvičky omyjeme a neloupeme. Nakrájíme je na tenká kolečka a osmahneme je spolu s nadrobno nakrájenou cibulí na másle. Trochu podlijeme, osolíme, okmínujeme a dusíme doměkka.
Nakonec přidáme 4 rozšlehaná vejce. Zamícháme a necháme pokrm srazit. Posypeme nasekanou pažitkou a podáváme s chlebem.

Evík

18. 09. 2012, Recept navštíven: 1724x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušené ředkvičky

Dušené ředkvičky

Ředkvičky omyjeme a neloupeme. Nakrájíme je na tenká kolečka a osmahneme je spolu s nadrobno nakrájenou cib...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušené ředkvičky Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také děláváme hlavně na jaro :) velká dobrota za málo peněz, super k večeři nebo ke svačině :)

08. 10. 2012, 23:32

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý sposob pripravy redkviciek

02. 04. 2016, 19:48

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

21. 10. 2016, 09:50

Přidat komentář

Facebook komentáře