Dušené ředkvičky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
660
kalorií
1.0g
cukrů
60.0g
tuků
25.0g
bílkovin
Příprava
Ředkvičky omyjeme a neloupeme. Nakrájíme je na tenká kolečka a osmahneme je spolu s nadrobno nakrájenou cibulí na másle. Trochu podlijeme, osolíme, okmínujeme a dusíme doměkka.
Nakonec přidáme 4 rozšlehaná vejce. Zamícháme a necháme pokrm srazit. Posypeme nasekanou pažitkou a podáváme s chlebem.
18. 09. 2012
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziLucie 09. 10. 2012, 01:32
© 2024, Railsformers s.r.o.