Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušené vepřové kotlety

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 0min , porce

432 kalorií, 0.0g cukrů, 41.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Oloupanou a nakrájenou cibuli v pánvi na oleji osmahneme do sklovita. Cibuli shrneme na bok, vložíme naklepané kotlety a opečeme je z obou stran, aby se maso zatáhlo. Přikryjeme poklicí a dusíme do vydušení vlastní šťávy. Poté přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Ve studené vodě rozmícháme mouku a šťávu zahustíme. Provaříme, odstavíme a podáváme.

JanaB

04. 11. 2013, Recept navštíven: 4471x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušené vepřové plecko na mrkvi

Dušené vepřové plecko na mrkvi

Plecko vykostíme, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme 2 lžíce olivového oleje, vložíme maso a opečeme z...

Dušené vepřové kotlety

Dušené vepřové kotlety

Oloupanou a nakrájenou cibuli v pánvi na oleji osmahneme do sklovita. Cibuli shrneme na bok, vložíme naklep...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušené vepřové kotlety Link-arrow
Thumb.21521

Těstoviny vařené

Do osolené vroucí vody nasypeme těstoviny. Ihned je zamícháme, aby se těstoviny nepřichytily na dno nádoby...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
naozaj je to velmi dobrý recept

13. 12. 2015, 13:06

Přidat komentář
planeta
dobrý recept, díky za tip

planeta 25. 11. 2013, 13:33

Facebook komentáře