Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dušené vepřové kotlety

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
432 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou a nakrájenou cibuli v pánvi na oleji osmahneme do sklovita. Cibuli shrneme na bok, vložíme naklepané kotlety a opečeme je z obou stran, aby se maso zatáhlo. Přikryjeme poklicí a dusíme do vydušení vlastní šťávy. Poté přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Ve studené vodě rozmícháme mouku a šťávu zahustíme. Provaříme, odstavíme a podáváme.


Přidat na Pinterest
JanaB

04. 11. 2013, Recept navštíven: 5713x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
naozaj je to velmi dobrý recept

13. 12. 2015, 13:06

Přidat komentář
planeta
dobrý recept, díky za tip

planeta 25. 11. 2013, 13:33

Facebook komentáře