Srbské vepřové kotlety
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
130
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Kotlety lehce naklepeme a zprudka opečeme na lžíci sádla. Vyndáme je, osolíme, opepříme a necháme v teple pod pokličkou. Mezitím si ve výpeku osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit, pak přidáme na kostičky nakrájenou papriku a na plátky nakrájený česnek a zlehka orestujeme.
Nakonec přidáme rajčata, cukr, petrželku a dochutíme solí a pepřem. Na chvíli povaříme a vyjmuté kotlety necháme na minutku prohřát v zeleninové směsi. Podáváme s rýží.
Vera28. 05. 2011
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 04. 10. 2015, 17:21

palino 25. 10. 2015, 20:37

Svetlana 01. 11. 2015, 20:52

majka 10. 08. 2016, 19:47

hanka 16. 10. 2017, 21:54

Gabriela Bezděková 20. 07. 2019, 09:32

dušanka 27. 11. 2019, 21:39
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
pavlinf 02. 08. 2016, 12:27
dušanka 11. 08. 2016, 21:41