Srbské vepřové kotlety
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
130
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Kotlety lehce naklepeme a zprudka opečeme na lžíci sádla. Vyndáme je, osolíme, opepříme a necháme v teple pod pokličkou. Mezitím si ve výpeku osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli a necháme ji zpěnit, pak přidáme na kostičky nakrájenou papriku a na plátky nakrájený česnek a zlehka orestujeme.
Nakonec přidáme rajčata, cukr, petrželku a dochutíme solí a pepřem. Na chvíli povaříme a vyjmuté kotlety necháme na minutku prohřát v zeleninové směsi. Podáváme s rýží.
Vera28. 05. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.