Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové kotlety na tymiánu s hráškem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
352 kalorií 0.0g cukrů 39.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Kotlety omyjeme, naklepeme, nařízneme na okrajích, osolíme a opepříme. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a kotlety z obou stran prudce opečeme. Pak přidáme drobně nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Zalijeme vývarem, přisypeme houbové koření, na každou kotletku dáme 2 snítky čerstvého tymiánu a pod pokličkou necháme dusit do měkka. Před koncem dušení přisypeme hrášek a prohřejeme. Kotlety vyndáme a šťávu zahustíme moučným máslem (změklé máslo promícháme s hladkou moukou a rukou dobře propracujeme, až se mouka s máslem spojí).

Bulb Tip k receptu

Podáváme buď s různě upravenými brambory nebo rýží a zeleninou.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

14. 06. 2016, Recept navštíven: 2927x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne kotlety

15. 06. 2016, 12:21

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne kotlety

16. 06. 2016, 09:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je tpo velmi chutný recept

17. 06. 2016, 09:23

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

02. 10. 2016, 16:49

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

13. 10. 2016, 19:54

Přidat komentář
Thumb
Tuky ne ne ne

Klárka 29. 06. 2016, 10:40

kaskl75
V popisu, ale chybí bílkoviny což maso určitě má.Jeto škoda že, když aplikace umí, tak se nepoužívá. Pak se dle toho nedá vyhledávat.

kaskl75 16. 07. 2016, 10:49

Facebook komentáře