Dušené zelí moravské

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

216 kalorií
1.0g cukrů
1.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Zelí nakrouháme, dáme do rendlíku, mírně podlijeme a dusíme do měka. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, zasypeme ji moukou, vše zprudka za stálého míchání osmahneme, podlijeme zelným vývarem a vše vmícháme do dušeného zelí, které osolíme, osladíme, okyselíme a dusíme, až je kašovité a silně nasládlé.

přidejte na:
palino

08. 09. 2020

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
klasika, chutne urobené
Svetlana 09. 09. 2020, 02:19
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zelí mám ráda v jakékoli podobě.
pavlinf 16. 09. 2020, 02:13
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Takové zelí dělávala maminka a tak jsem se s tímto receptem vrátila do dětství
cibulinecka 19. 10. 2020, 02:10