Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dýňový koláč

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1416 kalorií, 1.0g cukrů, 79.0g tuků, 62.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Dýni rozpůlíme, vydlabeme a nakrájíme na kostičky. Necháme uvařit, poté ji rozmělněte lžící, přidáme polohrubou mouku a vajíčko. Hmotu dáme na plech a rozprostřeme. Na ni položíme na nudličky nakrájenou slaninu a nastrouhaný sýr a pečeme při 170°C cca 25 minut.

Jana Langrová

25. 11. 2014, Recept navštíven: 4780x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dýňový koláč

Dýňový koláč

Dýni rozpůlíme, vydlabeme a nakrájíme na kostičky. Necháme uvařit, poté ji rozmělněte lžící, přidáme polohr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dýňový koláč Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Podobný koláč dělám, ale bez anglické slaniny

26. 11. 2014, 09:28

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

07. 11. 2015, 18:40

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tiež robí bez slaniny

06. 01. 2016, 13:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné a dobre

01. 03. 2016, 14:06

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Nz

Dýňový koláč 25. 09. 2016, 17:54

Přidat komentář

Facebook komentáře