Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Exkluzivní pangasius

Exkluzivní pangasius
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 20min , porce

48 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Na rozpálenou pánev vložíme sušená rajčata v oleji, přidáme česnek nakrájený na plátky a cibuli na tenká kolečka. Smažíme, až cibule zesklovatí. Vložíme filety pangase, smažíme a obracíme, dokud není ryba hotová.

Zuzana Mellenová

07. 04. 2009, Recept navštíven: 3567x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Exkluzivní pangasius

Exkluzivní pangasius

Na rozpálenou pánev vložíme sušená rajčata v oleji, přidáme česnek nakrájený na plátky a cibuli na tenká ko...

Exkluzivní jablkový koláč

Exkluzivní jablkový koláč

Těsto si připravíme tak, že smícháme všechny ingredience a rukou vypracujeme na hladké těsto. Z těsta vytvo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Exkluzivní pangasius Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pangasius má výhodu, že není cítit rybinou a vděčně přijme chutě, které mu dodáme. Chuť sušených rajčat je výrazná a této rybě slušela.

22. 09. 2012, 22:36

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
sušene rajčiny su v tom vyborné

11. 01. 2016, 11:13

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre urobený pangasius

11. 03. 2016, 11:02

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na prípravu akejkolvek ryby

29. 03. 2016, 12:54

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pangasia nemusim, ale snad tento recep by bolcelkom dobrý

28. 04. 2016, 19:17

Přidat komentář
helcafilda
Pangasius máme velice rádi a sama ho připravuji na různé způsoby. Váš recept je pro mě nový a určitě ho vyzkouším.

helcafilda 27. 10. 2009, 18:07

Ajaja
A sušená rajčata jsou jedinečná.

Ajaja 03. 01. 2010, 19:17

slunina
Je možné, že na obrázku vypadá jako losos? Mňam, mňam..

slunina 19. 01. 2010, 15:30

Ajaja
No vida, toho jsem si původně nevšimla, já místo na obrázek hned koukala na popis přípravy.... Ale fakt je to losos a ne pangasisus...

Ajaja 19. 01. 2010, 17:25

Zuzana Mellenová
Recept lze připravit s jakoukoli rybou, díky síle sušených rajčat (máme-li je kvalitní) je pangas vhodný díky své neutrální chuti. Při speciálních příležitostech však losos vítězí:-) Až jej zase budu dělat z pangase, přidám i tuto fotku.

Zuzana Mellenová 25. 01. 2010, 08:32

Ajaja
Ano, pangasius je sám o sobě bez chuti, ale zase nemá kosti.....

Ajaja 25. 01. 2010, 21:21

Facebook komentáře