Exotické ovoce v karamelu
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
0min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Ovoce oloupeme, karambolu dobře omyjeme a vše nakrájíme na plátky velikosti sousta. Pokud v citrusech najdete semínka, nezkoušejte je dostat ven, přišli byste o spoustu lahodné šťávy. Pak střídavě kousky ovoce napichujte na grilovací jehly (nebo třeba na špejle). Pak jehly 6 minut grilujeme nad mírným ohněm, nebo pečeme ve středně vyhřáté troubě. Poté naservírujeme na talíře a přelijeme rozehřátým karamelem. Ihned podáváme.
Tip k receptu
Na tento recept se dobře hodí červený grapefruit. lze použít i žlutý, ale není to ono. Můžete zkusit i kombinaci s cukrovým melounem, ale nechutná to každému.
andrea9203. 01. 2011
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.