Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Exotické ovoce v karamelu

Exotické ovoce v karamelu

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 25min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Ovoce oloupeme, karambolu dobře omyjeme a vše nakrájíme na plátky velikosti sousta. Pokud v citrusech najdete semínka, nezkoušejte je dostat ven, přišli byste o spoustu lahodné šťávy. Pak střídavě kousky ovoce napichujte na grilovací jehly (nebo třeba na špejle). Pak jehly 6 minut grilujeme nad mírným ohněm, nebo pečeme ve středně vyhřáté troubě. Poté naservírujeme na talíře a přelijeme rozehřátým karamelem. Ihned podáváme.

Bulb Tip k receptu

Na tento recept se dobře hodí červený grapefruit. lze použít i žlutý, ale není to ono. Můžete zkusit i kombinaci s cukrovým melounem, ale nechutná to každému.


andrea92

03. 01. 2011, Recept navštíven: 2308x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá ovocná pochúťka

17. 12. 2016, 21:15

Přidat komentář

Facebook komentáře