
Francouzská celerovo - houbová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
20
kalorií
0.0g
cukrů
2.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpustíme margarín, přidáme celer a opékáme ho při střední teplotě 6 – 8 minut.
Houby nakrájíme na větší kousky a přidáme do hrnce. Směs posypeme petrželí a zalijeme litrem vody. Vše přivedeme k varu a přidáme Francouzskou polévku. Povaříme dalších 10 minut.
Před podáváním promícháme 100 ml polévky se zakysanou smetanou a přilijeme zpět do polévky.
12. 10. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 08. 09. 2017, 13:50

dušanka 07. 11. 2017, 14:49

hanka 13. 12. 2018, 18:59

katka16031 29. 01. 2019, 21:43

palino 12. 06. 2020, 00:12
© 2022, Railsformers, s.r.o.