Francouzská celerovo - houbová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
20
kalorií
0.0g
cukrů
2.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpustíme margarín, přidáme celer a opékáme ho při střední teplotě 6 – 8 minut.
Houby nakrájíme na větší kousky a přidáme do hrnce. Směs posypeme petrželí a zalijeme litrem vody. Vše přivedeme k varu a přidáme Francouzskou polévku. Povaříme dalších 10 minut.
Před podáváním promícháme 100 ml polévky se zakysanou smetanou a přilijeme zpět do polévky.
12. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.