Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Francouzská celerovo - houbová polévka

Francouzská celerovo - houbová polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
20 kalorií 0.0g cukrů 2.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpustíme margarín, přidáme celer a opékáme ho při střední teplotě 6 – 8 minut.
Houby nakrájíme na větší kousky a přidáme do hrnce. Směs posypeme petrželí a zalijeme litrem vody. Vše přivedeme k varu a přidáme Francouzskou polévku. Povaříme dalších 10 minut.
Před podáváním promícháme 100 ml polévky se zakysanou smetanou a přilijeme zpět do polévky.


marko.sarka

12. 10. 2010, Recept navštíven: 1753x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře