Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Grilovaný ananas s ovčím sýrem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 15min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Ananas oloupeme a nakrájíme na asi deset 1/2 - 1 centimetrových plátků. Rajčata omyjeme a rozpůlíme.
Na grilu nebo vroubkované pánvi zprudka opečeme ananas a rajčata. Měl by být na povrchu zbarvený od pečení, ale v podstatě syrový. Plátky opečeného ananasu položíme na talíř doprostřed dáme lžíci sýra - brynzy (nehodí se sýry balkánkského typu), ozdobíme opečenými rajčaty. A je to!
Můžeme ozdobit kousky rukoly nebo salátu nebo mladou cibulí. Podáváme s tousty nebo rozpečeným bílým pečivem.
Tento předkrm je oblíbený v Kyrgyzstánu a střední Asii.

Bulb Tip k receptu

Pokud je ananas hodně kyselý můžeme ho malinko pocukrovat.


Přidat na Pinterest
hOJSADLO

22. 09. 2011, Recept navštíven: 2046x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som a je to vynikajuce

14. 11. 2015, 15:36

Přidat komentář

Facebook komentáře